Abbenbroek verloor zaterdag op eigen terrein van Flakkee met 1-2. De ploeg wacht op de eerste zege.
Abbenbroek verloor zaterdag op eigen terrein van Flakkee met 1-2. De ploeg wacht op de eerste zege. Foto: Peter de Jong

Abbenbroek wacht nog altijd op eerste zege

Sport 237 keer gelezen

Abbenbroek – Het is nog altijd wachten op de eerste zege van de competitie voor Abbenbroek. De ploeg van Jaco Verhoev behaalde tot op heden slechts één punt. Daar kwam zaterdag ook niets bij in het duel met Flakkee. Het werd op Abbenello 1-2 (1-1).

Het was Youri Kievit die de score wist te openen voor de ploeg van Goeree-Overflakkee. Na de thee was het Casey van Os die voor de gelijkmaker namens Abbenbroek wist te zorgen. Toch kon men dit niet vasthouden en was het Sven van Nieuwenhuizen met de winnende treffer voor Flakkee.

Gelijkwaardig
'Het was een gelijkwaardige wedstrijd vond ik', begint trainer Jaco Verhoev. 'Daarnaast was er ook een scheidsrechter die met kaarten aan het strooien was. We hebben gedaan wat we konden. De ploeg heeft zich helemaal gegeven. Door twee fouten geven we het eigenlijk gewoon weg en dat is natuurlijk hartstikke zonde. We gingen te snel de lange bal geven. Toen we tegen tien man speelden maken zij toch nog 2-1 en later met negen man tegen ons ging het nog niet beter. Wij hebben het gewoon niet heel erg goed gedaan', was de visie van Verhoev na de nederlaag.

Zaterdag reist de ploeg af naar Ooltgensplaat, OFB is dan de tegenstander.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant