SC Botlek kwam er zaterdag niet aan te pas in het duel bij streekgenoot Vierpolders.
SC Botlek kwam er zaterdag niet aan te pas in het duel bij streekgenoot Vierpolders. Foto: Wil van Balen

SC Botlek laat het afweten in duel bij Vierpolders

Sport 423 keer gelezen

Vierpolders – SC Botlek heeft het nog niet helemaal op de rit na drie duels in de derde klasse. Zaterdag verloor de ploeg van Arjan Vuik met 3-0 (3-0) van Vierpolders in een duel waarin de ploeg bijna geen kans kregen.

Al na negen minuten moest doelman Stefan van Asperen voor het eerst in zijn doel grabbelen. Het was Glenn Stoffers die kinderlijk eenvoudig kon scoren. Na een goed half uur gaf Stoffers de bal goed op spits Jesper Lakerveld die de score verdubbelde. Kort voor rust was het Maikel Straatman met de derde treffer.

Geen inspiratie
Vierpolders speelde bijna de gehele tweede helft met een man minder toen Maikel Straatman met een tweede gele kaart het veld af moest. 'Het was ongeïnspireerd. We hebben het balbezit, maar doen er niets mee. Vierpolders deed alles prima met de tweede bal. Die krijgen twee goede kansen en die zitten erin en we staan slecht te verdedigen bij de derde goal. Ook tegen tien man hebben wij niets kunnen laten zien. We geven het zelf allemaal weg. Dat is zonde. Vierpolders was veel effectiever en fantastisch in het omschakelen, dat deden wij gewoon niet', zei Arjan Vuik na de nederlaag. Zijn ploeg heeft nu drie punten uit drie duels. Komende zaterdag is Rhoon de tegenstander. Die ploeg behaalde deze competitie nog geen punt.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant