Simonshaven kwam er zaterdag in het duel met GOZ niet aan te pas en verloor met 0-2.
Simonshaven kwam er zaterdag in het duel met GOZ niet aan te pas en verloor met 0-2. Archieffoto: Peter de Jong

Simonshaven onderuit tegen voormalig derdeklasser

Sport 469 keer gelezen

Simonshaven – Simonshaven is er zaterdag niet in geslaagd om de winst aan de Schuddebeursedijk te houden. De ploeg van Richard van der Werff kwam in actie tegen GOZ, dat een aantal jaren derde klasse heeft gespeeld. Het werd 0-2 (0-1).

'Ik vond het redelijk gelijk op gaan. Dat was vooral in de eerste helft. Daarna merkte je in de periode die restte tot aan de rust, dat zij het spel even overnamen. Daarvoor hadden wij echter al een kans waarin we één op één met de keeper de bal niet in het doel kregen bij GOZ', zei Van der Werff na het duel.

Afstandschot
'Zij kwamen door een schot van afstand op voorsprong. Dat mag natuurlijk niet. Echter op dat moment was het wel verdiend dat ze voor stonden. Toch zijn we weer gaan voetballen. We hebben wat meer risico genomen. Dan weet je dat je op jacht kan naar de gelijkmaker. Dat hebben we gedaan. Echter het is een risico dat hij dan ook aan de andere kant kan vallen en dat is wat er is gebeurd. Ik vond het een goede ploeg. Wij waren wat te jeugdig, maar ik denk dat het zeker wel komt hoor', gaf Richard van der Werff aan. Zaterdag is BZC/Zuiderpark de tegenstander. Daar hoopt de ploeg de eerste drie punten van de competitie binnen te kunnen slepen.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant