Spijkenisse zet Achilles Veen opzij en blijft tweede

Sport 233 keer gelezen

Veen – Spijkenisse heeft zaterdag uitstekende zaken gedaan in het duel met Achilles Veen. Net als in de laatste wedstrijd twee jaar geleden, werd er gewonnen; dit keer werd het 1-2 (1-2) voor de ploeg uit onze gemeente.

Als na twintig minuten wist Spijkenisse de score te openen dankzij een eerste treffer van Felino Jardim. Lang kon Spijkenisse niet genieten van de voorsprong want binnen tien minuten ging doelman Amezrine in de fout en konden de Brabanders gelijkmaken op sportpark de Hanen Weide. Kort voor rust was het opnieuw Felino Jardim met de winst voor Spijkenisse.

Niet op ons best
'Ik vond ons in de eerste helft erg goed. Achilles Veen had helemaal niets te vertellen. We hadden zeker drie of vier goals moeten maken. Na rust was het een stuk minder en was Achilles Veen de betere ploeg. We hadden niet vreemd moeten kijken als we de 2-2 nog om ons oren had gekregen. Bij de tegentreffer ging inderdaad onze doelman in de fout. We hadden het echter al eerder kunnen afmaken', zei Peter Wubben na afloop. 'We moeten nog groeien met ons team. We zitten nog lang niet op ons best'.