Zuidland kwam zaterdag op eigen terrein niet verder dan 2-2 tegen SVS.
Zuidland kwam zaterdag op eigen terrein niet verder dan 2-2 tegen SVS. Foto: Peter de Jong

Zuidland achteraf tevreden met punt tegen SVS

Sport 494 keer gelezen

Zuidland – Zuidland heeft het eerste punt te pakken van de nog prille competitie.

Zaterdag werd op Groot Nibbeland het eerste punt behaald van dit seizoen, door met 2-2 (1-0) gelijk te spelen tegen SVS.

Niet alert
Het was Ayrton Verlaan die de score namens de ploeg van Peter de Haan wist te openen. Toch was de ploeg niet alert en na de thee wisten de gasten uit Capelle aan den IJssel twee keer het doel van Zuidland te vinden. Zeven minuten voor het einde van het duel was het Randy de Macker die de gelijkmaker op zijn schoen had. Daarna kreeg Zuidland nog mogelijkheden, maar die gingen niet in het doel.

Terecht
'De uitslag is uiteindelijk wel terecht. Je komt met 1-0 voor te staan. Dat was eigenlijk op een moment in de wedstrijd, dat wij niet goed in het duel zaten. Na rust letten we twee keer niet goed op en dan staat het 1-2 en dat was echt wel een hard gelag. Je komt dan kort voor het einde nog op 2-2 en dan zijn er nog kansen, maar de doelman van SVS deed zijn werk uitstekend. We mogen dus blij zijn met dit punt', gaf coach Peter de Haan aan. Leon van der Steen (100), Robert Michilsen (100) en Maurice Wolters (250) werden na afloop gehuldigd voor hun vele wedstrijden in het eerste van Zuidland.