Afbeelding
Foto: Anita Tempelman

Koninklijke onderscheiding voor Frans Meijdam

Actueel 308 keer gelezen

Oud-Beijerland - Vanmiddag werd in Oud-Beijerland het wandelroutenetwerk Hoeksche Waard geopend. Bij de opening was ook burgemeester Veldhuijzen van Nissewaard aanwezig en met een bijzondere reden.

Na de officiële openingshandeling door gedeputeerde Han Weber en een panelgesprek, ging het gezelschap naar buiten, waar de gedeputeerde de vrijwilligers die betrokken zijn bij het wandelroutenetwerk in het zonnetje zou zetten. Onder hen ook Frans Meijdam uit Spijkenisse. Frans, nauw betrokken bij de voorbereiding en de realisatie van dit netwerk, kon vandaag geen verstek laten gaan, ondanks dat hij vandaag 50 jaar getrouwd is. Daarvoor had hij te veel tijd en energie in het project gestopt. Wat hij niet wist, was dat zijn inzet voor Te Voet, maar ook voor o.a. de Milieugroep Spijkenisse, Milieudefensie Nissewaard, Wandelnet en de coöperatieve vereniging Voorne-Putten Energie niet onopgemerkt was gebleven.

Frans Meijdam kreeg vandaag door burgemeester Veldhuijzen de versierselen opgespeld, behorende bij de benoeming tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant