De mannen van HV Spijkenisse wisten zondag nipt te winnen van Goes. Pas na rust trok men de overwinning binnen.
De mannen van HV Spijkenisse wisten zondag nipt te winnen van Goes. Pas na rust trok men de overwinning binnen. Archieffoto: Peter de Jong

Hockeyers pakken na rust de zege tegen GMHC Goes

Sport 346 keer gelezen

Spijkenisse – De mannen van HV Spijkenisse doen het na drie duels prima in de vierde klasse. De ploeg van Bastiaan Vietor ontving zondag op sportpark Groenewoud GMHC Goes en wist dat duel te winnen met 4-3 (3-3).

Het was een duel waarin men niet altijd bij de les was. Na een snelle openingsgoal van Vincent Buik liet men bij Spijkenisse de teugels vieren. Vervolgens stond men achter met 1-3. Dat was het punt dat men wakker werd en vervolgens brachten Marco Molendijk en Hugo Geurts de ploegen weer langszij. Na de thee werd een kwartier voor tijd de winnende binnen geschoten door Mitchell Veelo.

Te gemakkelijk
'We kwamen na een goede start binnen vijf minuten op 1-0. Toen dacht men dat het net zo gemakkelijk ging als vorige week. Een counter en twee veldgoals en het stond 1-3. Dan knokken we ons nog terug. Echter in de tweede helft is de bal alleen maar in ons bezit geweest en waren wij het die de kansen kregen. Dat we winnen is terecht. We kunnen nog steeds vooruit kijken, maar als we volgende week tegen Zevenbergen in actie komen, moet er wel minder makkelijk worden gedacht', was de visie van Bastiaan Vietor na de zege.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant