Abbenbroek gaf zaterdag een 2-0 voorsprong uit handen en speelde met 2-2 gelijk tegen WFB.
Abbenbroek gaf zaterdag een 2-0 voorsprong uit handen en speelde met 2-2 gelijk tegen WFB. Foto: Peter de Jong

Abbenbroek geeft voorsprong uit handen

Sport 275 keer gelezen

Abbenbroek – De start van de competitie in de vierde klasse H heeft voor Abbenbroek een punt opgeleverd. De formatie van Jaco Verhoev speelde met 2-2 (1-0) gelijk op Abenello.

In het eerste bedrijf van het duel was het Jeremy Verhoev die de 1-0 wist aan te tekenen tegen de formatie uit Ouddorp. Na de thee was het spits Roy Verwijs die de score wist te verdubbelen. Toch toonde WFB veerkracht. Het waren de invallers Simon Bremer en Stefan Nagtegaal die wisten te scoren voor de ploeg van Francisco da Roque Silva.

Dubbel gevoel
Het leek een zege te worden voor Abbenbroek, maar tien minuten voor tijd ging het alsnog mis. 'Dat geeft je toch een dubbel gevoel. Je staat voor met 2-0 kort voor het einde. Aan de andere kant moet je natuurlijk niet vergeten dat wij in deze poule nieuwe tegenstanders krijgen. WFB is bijna ongewijzigd en ze deden vorig seizoen mee om de prijzen in deze klasse. Wij hadden pech met onze kansen en we gaven aan de andere kant heel weinig weg in dit duel. Dat is natuurlijk heel erg positief. Na de nederlaag van 6-0 in de beker vorige week pakten we het goed op, maar konden we het niet over de streep trekken', zei Jaco Verhoev na de puntendeling. Komende zaterdag wacht het uitduel bij Zwartewaal.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant