Hekelingen wist als vierdeklasser het laatste bekerduel te winnen van derdeklasser GHVV'13.
Hekelingen wist als vierdeklasser het laatste bekerduel te winnen van derdeklasser GHVV'13. Foto: Peter de Jong

GHVV'13 nog niet klaar voor competitie na nederlaag tegen Hekelingen

Sport 516 keer gelezen

Heenvliet – GHVV'13 lijkt allesbehalve klaar voor de competitie die komende zaterdag start. Zaterdag speelde de derdeklasser haar derde bekerduel tegen een vierdeklasser, maar ook van Hekelingen wist de ploeg van John Stougje niet te winnen. Het werd in Heenvliet 0-2 (0-1) voor Hekelingen.

Het duurde veertig minuten voordat men een kans kreeg en die wist men niet te verzilveren. Kort voor rust kwam tegenstander Hekelingen terecht op voorsprong, achterin ging het niet goed bij GFHVV'13 en Morris Gelderland schopte de bal achter eigen doelman Erwin van Trigt. Een kwartier voor het einde was het Roan Jansen die de eindstand op 0-2 bepaalde.

Rode kaarten
Het duel eindigde voor beide ploegen met tien man. Na twee derde van het duel sloegen Evert-Jan Schoenmakers (GHVV) en Nick Koopal naar elkaar en mochten zij van scheidsrechter Mitchell Prins inrukken. Koopal keerde terug van Brielle, waar hij geen basisplaats kon veroveren en Zev Schol keert ook terug bij Hekelingen, na een paar weken GHVV'13. 'Ik ben blij met de terugkeer van de jongens en ook met de zege die we hier pakken in de beker', gaf Guy Duijm namens Hekelingen aan. 'Zij hebben terecht gewonnen. Achterin stond het niet en we moeten denk ik nog wennen aan elkaar', verklaarde John Stougje.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant