Afbeelding
Foto: Peter de JOng

GHVV'13 weet ook niet te winnen bij FC Vlotbrug

Sport 397 keer gelezen

Hellevoetsluis – Ook het tweede duel in de districtsbeker heeft GHVV'13 niet weten te winnen. De ploeg uit Heenvliet/Geervliet verloor zaterdag de tweede poulewedstrijd bij FC Vlotbrug met 3-1 (1-1).

De formatie van John Stougje kwam nog wel op voorsprong in het duel met de Hellevoeters via een treffer van Mark van der Meijden. Echter nog voor de thee was het Danny Brown die voor de ruststand van 1-1 zorgde. Niet veel daarna mocht Brown met rood vertrekken. Toch ging Vlotbrug door en door treffers van Jordy Braber en Oussama Nhari werd het 3-1.

Terechte nederlaag
'Ik had graag door gegaan in de beker, maar we hebben gewoon terecht verloren. Na een half uur spelen we ook nog eens tegen tien man. Het ging allemaal veel te makkelijk en dat gold voor iedereen. Bij 2-1 missen we nog kansen en bij een gelijke stand had het anders kunnen lopen, zeker als je tegen tien man speelt', zegt een geïrriteerde trainer John Stougje. Zaterdag gaat het nergens meer om in de laatste wedstrijd met Hekelingen, die ploeg heeft ook niets meer op het spel staan.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant