SCO'63 wist zaterdag de punten te delen in het duel met HWD, 2-2.
SCO'63 wist zaterdag de punten te delen in het duel met HWD, 2-2. Foto: Peter de Jong

SCO'63 pakt een knap punt tegen HWD

Sport 538 keer gelezen

Spijkenisse – SCO'63 heeft zaterdag een prima punt behaald in het bekerduel met HWD uit Vlaardingen. Het werd op sportpark Oostbroek 2-2 (1-0).

Het was Whalid Ahmet, die dit seizoen terugkeerde bij SCO'63 die de score wist te openen. Een strafschop zorgde vervolgens voor de gelijkmaker. Kort voor het einde van de wedstrijd ging de bal opnieuw op de stip voor de Vlaardingers. Ook nu werd er gescoord en leek een nederlaag aanstaande. Het was echter invaller Arin Rahil die alsnog een punt pakte voor SCO'63.

Prima ploeg
'We kwamen dankzij een cadeautje op voorsprong. Whalid Ahmet schoot vanaf 35 meter en de bal zwabberde door de handen van de keeper. Van de twee strafschoppen die ze kregen was er maar één terecht. Dan mag je blij zijn met de gelijkmaker. Ik had nog even met Arjan Vuik gebeld en het is een goede ploeg. Een aantal jongens heeft bij Utrecht betaald voetbal gespeeld. Daarnaast zitten de jongens van Broederliefde in de ploeg. Die kunnen goed zingen, maar gelukkig hebben ze niet gescoord', zegt trainer Peter Hoek lachend. De ploeg staat nu op vier punten en is dus nog niet kansloos om door te gaan in de beker. SC Botlek is de laatste tegenstander in de beker.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant