De dames van HV Spijkenisse hadden een uitstekend start van de competitie door de 8-0 zege op Prinsenbeek. Fotografie: Peter de Jong
De dames van HV Spijkenisse hadden een uitstekend start van de competitie door de 8-0 zege op Prinsenbeek. Fotografie: Peter de Jong Foto: Peter de Jong

Goede start voor hockeysters tegen Prinsenbeek

Sport 511 keer gelezen

Spijkenisse – De ouverture voor de competitie bij de hockeysters van Spijkenisse is prima verlopen. De ploeg van de nieuwe coach trad zondag op het eigen sportpark Groenewoud aan tegen Prinsenbeek en wist het treffen te winnen met 8-0 (4-0).

Voor het team van de nieuwe coach Harry van den Brink was het Jillian Veelo die goed op dreef was. Zij wist vijf keer het doel van de Brabanders te vinden. Naomi Horstink was met twee treffers ook goed bezig. De achtste treffer voor HV Spijkenisse kwam op naam van aanvoerster Megan Luijendijk.

Nieuw systeem
'Dit is een uitstekend begin van de nieuwe competitie. We hebben eigenlijk heel het duel kunnen dicteren. Dat het zo goed ging heeft te maken met een nieuw systeem dat wij dit seizoen gaan spelen. Dat zat er al goed in tijdens de laatste oefenduels en ook bij de competitiestart merkte je dat de dames dat goed onder de knie gaan krijgen', verklaart Van den Brink na afloop.

Promotie
Doelstelling voor dit jaar is duidelijk voor de dames uit Spijkenisse, die vorig jaar op een haar na promotie misten. 'We willen dit jaar meedoen om de prijzen en promotie is dan ook het doel dat wij hebben gesteld', besloot Harry van den Brink.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant