Afbeelding
Foto: Jeroen Abel

'Genieten OP Voorne Putten'

Actueel 190 keer gelezen

Deze maand staan er weer een aantal speciale lokale evenementen en activiteiten op de agenda die inwoners, toeristen en dagjesmensen kunnen bezoeken OP Voorne-Putten. Er is altijd wat te beleven op het eiland!

En dat begint al dit weekend. Iedereen kan zaterdag genieten van de jaarlijkse Open Monumentendag. Het thema dit jaar is "In Europa" wat goed aansluit bij het Europese Jaar van het Cultureel Erfgoed. Met dit thema ligt het accent op wat ons bindt in Europa met aandacht voor architectuur, bouwtechnieken, kunst, kennis, wetenschap en natuurlijk de historie van monumenten. Ook Voorne Putten is rijk aan historie en monumenten; neem alleen al Vestingstad Brielle dat maar liefst 440 monumenten telt. Iedereen is van harte welkom om met eigen ogen de mooie historische gebouwen in alle dorpen en steden te bezoeken die zijn opengesteld voor het publiek.

Liever iets anders doen dit weekend? Er staat nog veel meer op de agenda zoals Wild op de Wallen het unieke kampeer –en logeerevenement, de jaarlijkse lampionnenoptocht door de straten van Rockanje, de gezellige Jaarmarkt in Zuidland en een sportieve Politie Triathlon in Spijkenisse.

In de maand september staan er OP Voorne Putten nog meer leuke evenementen op de agenda: theatervoorstellingen, concerten, markten, festivals en interessante excursies. Ook kun je genieten van de vele gezellige gelegenheden voor een hapje en een drankje, dagje uit, shoppen of te overnachten.

Op zoek naar meer inspiratie? Kijk dan op de dubbele pagina 'Genieten OP Voorne-Putten', die deze week in alle kranten van Groot Hellevoet Uitgeverij te zien is en ook hieronder is afgebeeld. Hier vind je de leukste tips én presenteren vele bedrijven zich, die gespecialiseerd zijn om jou te laten genieten op Voorne Putten!

Lijn in regenboogkleuren Lijn in regenboogkleuren Lijn in regenboogkleuren

'Genieten OP Voorne-Putten' is een gezamenlijke uitgave van Marketing OP Voorne-Putten en Groot Hellevoet Uitgeverij. Wil je het totale evenementenoverzicht zien, kijk dan op: www.opvoorneputten.nl/evenementen

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant