Afbeelding

Simonshaven ziet bekerduel met SVV gestaakt worden

Sport 695 keer gelezen

Simonshaven – Het eerste duel in de districtsbeker voor Simonshaven is niet afgelopen zoals dat behoort. In de tweede helft is het duel door de scheidsrechter gestaakt wegens wanordelijkheden. Het stond toen 1-1 (0-1).

Het is overigens niet de schuld van Simonshaven dat men niet verder kon, de Schiedamse tegenstander had inmiddels vier rode kaarten ontvangen. Voor Simonshaven wist Murgil Weezer het net te vinden.

Scheidsrechter
'Ik was het ook niet eens met alle beslissingen van de scheidsrechter. Die volgde echter alle letteren van de wet en gaf veel kaarten, wij kregen ook vier gele kaarten. We gingen echter met die beslissingen beter om. Bij hen ging dat minder. Voor rust kreeg iemand twee keer geel en toen dat na rust opnieuw gebeurde kwam men in opstand en sloeg de vlam in de pan bij SVV. Daarna gaf hij nog zomaar drie of vier kaarten en was ik het overzicht kwijt', verklaarde coach Richard van der Werff. De KNVB zal moeten beslissen wat er met het restant van het duel gaat gebeuren in de komende weken.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant