Afbeelding
Foto: Foto-OK.nl

Spektakel bij Skatetoernooi Groenewoud

Actueel 432 keer gelezen

Spijkenisse – Gistermiddag werd voor jongeren in Skatepark Groenewoud een Skatetoernooi georganiseerd. Zo'n 15 skaters haalden tijdens deze Run de meest spectaculaire en gewaagde capriolen uit.

Tijdens het toernooi, dat werd georganiseerd door medewerkers van JOZ, kreeg elke waaghals drie keer één minuut de tijd om zoveel mogelijk trucs te tonen en alles uit de kast te halen om de jury te imponeren. De enthousiaste deelnemers, allemaal jongens dit keer, varieerden in leeftijd van 13 t/m 20 jaar. De uiteindelijke winnaar van The Run werd Roy Boetje. Wouter de Haan en Romano Sodenkamp behaalden respectievelijk de tweede en derde plaats.

Na afloop van deze wedstrijd was er nog een kleine nacompetitie, de zogenaamde trick-wedstrijd, waarbij alle deelnemers in drie pogingen hun allerbeste truc konden laten zien. Daarbij werd Wouter de Haan de winnaar, gevolgd door Romano Sodenkamp (2e) en Roy Boetje op de derde plek.

Volgend jaar zomer wordt het skatetoernooi waarschijnlijk op dezelfde locatie herhaald. Enkele deelnemers aan deze editie hebben aangeboden om volgend jaar het toernooi mee te helpen organiseren. Op de foto's enkele skaters die aan het begin van de middag, voorafgaande aan de wedstrijd, hun skatevaardigheden en -trucs aan het oefenen waren.

Kijk voor meer lokaal nieuws, evenementen en sportberichten uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant