Afbeelding
Foto: stock
video

Opsporing verzocht: overvaller toko

Politie 757 keer gelezen

Spijkenisse - Een gezette man in trainingspak bedreigt op 20 juni 2017 een medewerkster van toko Thanh Hùng met een vuurwapen. Hij dwingt haar het geld uit de kassa af te geven.

Bekijk hieronder de video van Opsporing Verzocht:

Het is net na 09.30 uur die dinsdag wanneer de overvaller de winkel binnenkomt. Hij gedraagt zich aanvankelijk als een gewone klant. De man pakt een blikje fris uit de koeling en lijkt dat bij de kassa te willen afrekenen.

Dreiging met vuurwapen
Plotseling haalt hij een vuurwapen uit zijn tas en richt dat op de medewerkster. Hij eist dat zij de kassalade opent. De vrouw probeert nog een collega om hulp te roepen, maar de overvaller bijt haar toe dat hij zal schieten als zij niet haar mond houdt.

De man graait de kassalade leeg en stopt het geld in een plastic tas die hij zelf heeft meegebracht.

Dan rent hij naar buiten, waar hij verdwijnt in dezelfde richting als waar hij vandaan was gekomen: het pad tussen de achtertuinen van de huizen aan de Tollensstraat en de Vondelsingel.

Signalement
Volgens het slachtoffer had de donkergetinte overvaller een heel bol gezicht en een gezet postuur. Hij droeg een zwart Nike trainingspak met witte banen van schouder tot ellenboog en van heup tot knie. Links op de borst stond een logo, mogelijk van een voetbalclub. Ook had hij zwarte gympen aan met vrij dikke zolen.

De man had een zonnebril en een donkergrijze pet op en droeg een grijze tas op heuphoogte die met een band om zijn schouder hing.

Wie herkent de overvaller aan de hand van het signalement en/of de bewakingsbeelden?

Wie heeft de man in het trainingspak gezien die dinsdag 20 juni 2017 in de buurt van de Vondelsingel, de A.M. de Jongstraat of de Tollensstraat in Spijkenisse?

Heeft u informatie die misschien kan helpen bij het oplossen? Geef uw tip rechtstreeks door aan de rechercheurs van deze zaak!

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant