Afsluiting nodig vanwege asfalteringswerkzaamheden.
Afsluiting nodig vanwege asfalteringswerkzaamheden. Foto: Wil van Balen

Asfalteringswerkzaamheden Brielse Meer en Bernisse

Actueel 356 keer gelezen

Staatsbosbeheer voert namens Recreatieschap Voorne-Putten de komende weken asfalteringswerkzaamheden uit aan wegen en diverse fietspaden in de recreatiegebieden Brielse Meer en Bernisse. Dit groot onderhoud duurt tot en met de eerste week van september. De Kwaliteitsimpuls aan de entree van het Recreatiegebied Hoenderhoek lift mee met deze werkzaamheden.

Op verschillende locaties in de gebieden Brielse Meer en Bernisse kunnen bezoekers hiervan enige overlast ondervinden. De asfalteringswerkzaamheden aan wegen en (fiets)paden zorgen voor een tijdelijke afsluiting van enkele dagen. Dit is vanwege de asfaltwerkzaamheden en de veiligheid voor het plaatselijk verkeer. Automobilisten en fietsers worden ter plaatse geïnformeerd over mogelijke omleidingen.

De werkzaamheden starten deze week en zijn naar verwachting rond 7 september afgerond.

Reconstructie entree Hoenderhoek
Gelijktijdig met het groot onderhoud krijgt de entree naar het recreatiegebied Hoenderhoek (Geervliet) een opknapbeurt. De toegangsweg wordt eenduidiger voor het verkeer en een trap zal de fietsers vanaf het fietspad op de dijk naar het strand leiden. Deze reconstructie vindt plaats in het kader van de Kwaliteitsimpuls Voorne- Putten.

Planning
De werkzaamheden vinden plaats vanaf week 30 tot en met week 36.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant