De ondertekening op de plek waar de nieuwe AH wordt gebouwd.
De ondertekening op de plek waar de nieuwe AH wordt gebouwd. Foto: Foto-OK.nl

Verplaatsing AH Heenvliet bekrachtigd

Actueel 3.411 keer gelezen

Heenvliet - Vanmiddag ondertekenden Ad Bevaart van AH Heenvliet en burgemeester Salet namens Nissewaard een overeenkomst waarmee de verhuizing van de supermarkt van de Toldam naar de Gouwershoek in Heenvliet werd bekrachtigd.

De ondertekening vond plaats op de middenstip van het trainingsveld aan de Gouwershoek in Heenvliet. De eigenaren van AH Bevaart, fietsenwinkel Leensvaart en het Medisch Centrum Heenvliet, hebben eerder te kennen gegeven, zich graag te willen vestigen op de vrijkomende locaties tussen de Gouwershoeck en De Groene Kruisweg in Heenvliet, die vanwege de verplaatsing van de voetbalvelden langs De Groene Kruisweg naar de Toldijk tussen Geervliet en Heenvliet beschikbaar komen.

De gemeente heeft de gewenste ontwikkelingen aan de Gouwershoeck de afgelopen tijd verder uitgewerkt. Over de verplaatsing van de supermarkt aan de Toldam naar de locatie Gouwershoeck is inmiddels een definitief besluit genomen. Dit geldt ook voor de locatie aan de Toldijk-Zuid voor de vestiging van het voetbalcomplex. Op korte termijn zullen er ook besluiten worden genomen over de verplaatsing van het Medisch Centrum Heenvliet en de fietsenwinkel. Daarmee zou de ontwikkeling van deze locatie voltooid zijn.
Donderdag 5 juli werd een inloopavond georganiseerd voor omwonenden, waarbij een impressie te zien was van de toekomstige inrichting en bebouwing en meer informatie over de inrichting, groen, bebouwing en verkeersbewegingen verkregen kon worden.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant