De junioren twirl in actie.
De junioren twirl in actie. Foto: PR

Een fantastisch twirl weekend voor TOSS

Sport 608 keer gelezen

Spijkenisse - Twirlvereniging TOSS is vanaf vrijdagavond al met haar leden op pad gegaan.

Zo verzorgde zij een workshop en demonstratie bij Monkey Town. Dit ter ere van de uitreiking van het eerste zomer activiteiten boekje wat de gemeente Nissewaard aan alle schoolkinderen uitdeelt vanaf maandag 25 juni.

Zaterdag vertrokken zij voor een lange wedstrijd dag naar Zwijndrecht. Hier zijn erg goede resultaten behaald. Twee teams behaalde de felbegeerde punten om rechtstreeks mee te doen met de Nederlandse Kampioenschappen in december en meerdere solisten behaalde daar ook de punten om in november aan de voorrondes van de Nederlandse Kampioenschappen deel te mogen nemen. Danisha van Oostrom, Manon Veldhuis en Shannon van Dijk promoveerde alle drie met hun onderdeel en mogen tijdens de volgende wedstrijd in een hogere categorie uitkomen.

Zondag was TOSS aanwezig tijdens de Zomermarkt aan de Maasboulevard. Met prachtig weer hebben de leden van TOSS vele kinderen kunnen laten proeven aan de Twirlsport en zijn er ook een paar demonstraties verzorgt. Dit alles werd ondersteund door een kraampje waar veel spulletjes die nodig zijn voor het twirlen, te bezichtigen waren.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant