Blije gezichten bij de verenigingen.
Blije gezichten bij de verenigingen. Foto: M. de Haas

Sporters en verenigingen in de prijzen bij PLUS Meeuw

Actueel 828 keer gelezen

Spijkenisse - Vrijdagavond was de prijsuitreiking van de Clubfundactie bij PLUS Meeuw, een actie waarbij de leden van de deelnemende verenigingen centraal stonden.

Spelers/leden van VV Spijkenisse, SV Simonshaven, HVOS en Dansstudio KP stonden te trappelen om de uitslag te horen van de spaaractie. Per vereniging kreeg het team dat de meeste punten wist te sparen een menu bij Stoer aangeboden. De drie spelers die individueel de meeste punten spaarden, kregen een tegoedbon ter waarde van € 75,00, € 50,00 en € 25,00. Ook ging er van iedere verzilverde zegel vijf cent naar de club.

De volgende spelers mogen zich topspeler noemen: SV Simonshaven: Nigel van Oudenaarde, Sanne Goossens en Owen Bleker. Bij VV Spijkenisse ging de titel naar Giovanni, Owen Lurkin en Cheyenne. Bij HVOS zijn Sanne, Megan en Dylan de Kooter de topspelers en bij Dansstudio KP mogen Nikki, Larissa en Keyano deze titel met trots voeren.

De meeste punten werden gespaard door de voetbalschool van VVP Spijkenisse, JO11 van SV Simonshaven en HVOS F1 en F2. De voetbalschool met ruim 80 leden wordt voorzien van een drankje en snacks, de andere twee teams gaat uit eten.

Tenslotte waren er ook cheques voor de verenigingen. Voor HVOS is € 274,10 gespaard, voor SV Simonshaven € 559,00, Dansstudio KP kon € 742,95 in ontvangst nemen. Topspaarder was VV Spijkenisse met € 883,85.

In de negen weken dat de actie duurde zijn in totaal 1918 artikelen gespaard. De top 3 van de meest bestelde producten bestaat uit mokken, notitieblokken en broodtrommels. Zaterdag en maandag zijn de artikelen bij PLUS Meeuw opgehaald door de leden. Wat niet opgehaald is wordt aan de verenigingen overgedragen, die zorgen voor verdere verspreiding.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant