Zoals ieder jaar was de  VVD ook dit jaar op het vliegerfestival aanwezig.
Zoals ieder jaar was de VVD ook dit jaar op het vliegerfestival aanwezig. Foto: VVD

VVD: extra gezelligheid door foodtrucks

Politiek 290 keer gelezen

Spijkenisse - Het vliegerfestival is voor de politiek de plek om met de inwoners in gesprek te gaan en dus was de VVD met een vertegenwoordiging aanwezig.

'Een heel geslaagd vliegerfestival. Een prachtig zonnetje en een beetje wind. Perfect weer om de vliegers de lucht in te laten en ondertussen te genieten van een hapje en een drankje bij de foodtrucks of te kijken bij een van de andere activiteiten langs de boulevard. Een gezellige drukte!', zegt Marijke van der Velden, raadslid Nissewaardse VVD.

'Inmiddels weten de meeste bezoekers dat de Nissewaardse VVD ook op het vliegerfestival te vinden is. Want waar gezelligheid is, daar zijn wij ook te vinden!', vervolgt Rogier van Veen, fractievoorzitter.

'Dit jaar opnieuw met megabellenblaas. Wat een succes! We hebben de mooiste bellen over de Oude Maas zien vliegen. Veel kinderen die het zelf eens een keertje willen proberen. We hebben volop talent gezien. En terwijl er druk geblazen werd gingen wij met papa en mama in gesprek over wat er goed gaat in Nissewaard en wat er beter kan, want met die informatie gaan we ná vandaag aan de slag!'

Kijk voor het laatste politieke  nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant