Megan Luijendijk  had geen moeite met haar tegenstander in het duel met Tempo '34.
Megan Luijendijk had geen moeite met haar tegenstander in het duel met Tempo '34. Foto: Peter de Jong

Hockeysters besluiten met ruime zege op degradant Tempo '34

Sport 704 keer gelezen

Spijkenisse – De hockeysters van Spijkenisse hebben zondag de laatste wedstrijd van de competitie met grote cijfers gewonnen. De ploeg van scheidend trainer Jeroen Barto was met 7-0 (4-0) te sterk voor de degradant uit Rotterdam, Tempo '34.

Aan de kant van Spijkenisse was Jessey Grootveld de grote dame, die met drie treffers van het veld stapte. De overige doelpunten kwamen van de stick van Jamie Zeegers (2x), Isa Beeker en Evelien Schutte.

Geen promotie
Als afscheid als coach van de Spijkenisser dames kon Jeroen Barto niet meer dan tevreden zijn met de ruime zege. 'Het was echt een lekker potje. We moesten winnen en dan afwachten of HC Voorne de punten ging pakken. Bij verlies van hen zouden we nog om promotie mogen spelen volgende week. We wisten eigenlijk wel dat dit niet zou gebeuren en dat is natuurlijk jammer', was de eerste reactie van Barto.

Geen misstap
HC Voorne maakte inderdaad geen misstap in de slotronde van de competitie en versloeg Prinsenbeek met 6-1 (1-0). Als de formatie uit Hellevoetsluis het duel had verloren, dan hadden de dames uit Spijkenisse alsnog de derde plaats gepakt, die recht geeft op het spelen van promotiewedstrijden.

Prima tijd
Toch kijk Barto terug op een mooie tijd bij de dames van HV Spijkenisse. 'Ik heb op deze wijze een mooi afscheid gekregen. Als ik de afgelopen vier jaar, die erg mooi waren, bekijk, dan hebben we het prima gedaan. Vorig jaar speelden wij voor promotie en is het niet gelukt in het beslissingstoernooi. Een nieuwe coach kan hier op door bouwen', verklaarde Jeroen Barto die zelf nu bij de veteranen gaat spelen en een terugkeer als coach niet uitsluit.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant