Afbeelding
Foto: PR

Goud voor Yance Deflers in Oostenrijk

Sport 576 keer gelezen

Oostenrijk - Gaat het nu dan echt gebeuren voor Yance Deflers van Taekwondo Voorne-Putten? Afgelopen weekend reisde Yance Deflers samen met TeamNL af naar Oostenrijk om deel te nemen aan de Austrian Open Taekwondo 2018 op het onderdeel Poomsea waar hij een topprestatie leverde.

The Austrian Open staat bekend als een hoog gewaarde competie waar taekwondo atleten vanuit de gehele wereld tegen elkaar strijden om bij voldoende punten uiteindelijk deel te mogen nemen aan de Wereld Kampioenschappen welke dit jaar in november worden gehouden in het Chinese Taipeh.

In een zware loting waar Yance Deflers ,één tegen één op de mat, tegen Duitsland de eerste voorronde haalde. Daarna kwam Yance Deflers uit tegen Bulgarije en Spanje en vervolgens weer tegen Duitsland.Het lukte Yance Deflers om in deze zware poule goud te halen. En mee te nemen naar Spijkenisse.Het is nu afwachten voor Yance Deflers wat deTaekwondo Federatie gaat beslissen en zodat Yance Deflers namens Nederland mee mag doen aan het WK in China.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant