Afbeelding
Foto: Peter de Jong

Softballers HSV Spikes hebben genoeg aan één inning

Sport 660 keer gelezen

Hekelingen- De softballers van HSV Spikes hebben de belangrijke sleutelwedstrijd om de vierde plaats tegen Almaria Victrix met een 5-2 overwinning afgesloten. De Spijkenissers zijn in de landelijke eerste klasse A opgeschoven naar de vierde plaats.

'Nadat we de eerste slagbeurt met een 5-0 voorsprong hadden afgesloten, raakten we de focus en ook dat beetje geluk een beetje kwijt om door te pakken', gaf aanvoerder Aad van der Landen aan dat het in de eerste inning wel heel makkelijk is verlopen. 'Het was een belangrijke wedstrijd, waarin het aanpikken of afhaken was. Tom (Koch, DR) heeft het op de heuvel heel goed gedaan, gaf de slagmensen van Alkmaar nauwelijks een kans en Titus Blom heeft het uiteindelijk in de laatste zevende inning dicht gehouden.' Raduen Abdul Hamid en Evert Versloot sloegen beiden een homerun en namen ieder één man mee over de thuisplaat. HSV Spikes speelt woensdagavond om 20.00 uur op het Sportpolderpark in Hekelingen een oefenwedstrijd tegen België. De Spikes spelen vrijdagavond om 20.00 uur op het eigen park tegen Thamen.

Boxscore : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7.
Alcmaria V. : 0, 0, 0, 1, 0, 1, 0 = 2.
SV Spikes : 5, 0, 0, 0, 0, 0, X = 5.

Werpcijfers: Tom Koch (6 inningen) 9,0,4,0. Titus Blom (1 inning) 2,0,1,0.

Slaggemiddelde: Faisel Odulia en Evert Versloot ieder 2 uit 3 (0.667).

Homerun: Faisel Odulia (+ één man) en Evert Versloot (+ één man).Line-up: Faisel Odulia (9), Raduen Abdul Hamid (6), Allard Lammerts van Bueren (8), Tom Koch (1, 7e inning Evert Versloot), Arthur Paula (4), Erik van Eijkelenburg (3), Evert Versloot (2, 7e inning naar 1), Harry de Vet (7), Aad van der Landen (5).

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant