Afbeelding
Foto: Peter de Jong

Het kwartje valt de verkeerde kant uit voor SC Botlek

Sport 966 keer gelezen

Spijkenisse- SC Botlek heeft het voetbalseizoen 2017/'18 tegen 's-Gravendeel afgesloten met een 2-3 (2-1) nederlaag. De Spijkenissers zijn in het eerste rijtje van de derde klasse D geëindigd op de zevende plaats.

'We hebben het niet onaardig gedaan, hadden deze wedstrijd ook kunnen winnen', verklaarde Arjan Vuik. De eerstejaars trainer van SC Botlek was gematigd tevreden over het nu achterliggende voetbaljaar. 'Het is allemaal een beetje dubbel. Enerzijds is het seizoen niet verlopen met hetgeen wij er van hadden verwacht. We hadden een luxe met goed spelersmateriaal, maar we kampten met een groot aantal blessures van dragende krachten (o.a. Jorn Berkelaar, Quicy de Lobel, Jordy de Winter, Jordy Wemelsfelder enJermaine van Pijkeren, DR). Aan de andere kant zijn we ook weer aangehaakt met spelers uit het tweede elftal, echte clubmensen, en spelers uit de A en zelfs uit de B-junioren, die het goed hebben opgepakt. Ook met deze jongens hadden we het materiaal voor een prijsje, maar hebben dat eigenlijk weg gegeven tegen RHS en NSVV, wedstrijden waarin we hebben voor gestaan. Mooi is ook te zien hoe jonge jongens als een Mehdi Nouhali, Dylan Ros, Benny Blokland, Steff Oppong en een Justin van den Bergh zich ontwikkelen. Natuurlijk hebben we ook slechte wedstrijden gespeeld en is het qua meedoen voor de prijzen anders gelopen. Dat neemt niet weg dat we heel veel positiefs uit het seizoen hebben gehaald', aldus Arjan Vuik. De doelpunten kwamen van Mike Kortsmit en Patrick Klaris.

SC Botlek: Patrick de Zoete; Dylan Ros, Ton Arp, Kevin Michilsen, Mehdi Nouhali (60. Michiel van Mourik); Jorn Berkelaar, Jordy Wemelsfelder, Benny Blokland; Charlo Hassell, Mkike Kortsmit, Patrick Klaris (46. Steff Oppong).

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl







Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant