Afbeelding
Foto: vv hekelingen

Hekelingen scoort slechts vier keer bij hekkensluiter

Sport 430 keer gelezen

Rotterdam – Hekelingen scoorde zaterdag vier keer in het duel met de nummer laatst van de competitie in de vierde klasse G, RDM. Op Rotterdam Zuid won de formatie van interim trainer Michel de Bruijn met 0-4 (0-1).

Voor de pauze was het Tim van Schol die voor de openingstreffer wist te zorgen. Na de thee werd de score verder uitgebouwd, dankzij treffers van Toivi Schol, Nick Koopal en Fabrizio Fortis Varela.

Niet scherp
'We begonnen in de eerste helft eigenlijk heel erg moeizaam. De tegenstander zette een blok neer en daar konden wij niet goed mee omgaan. We waren ook niet scherp genoeg vond ik. Na rust hebben we het anders opgepakt. Toen konden we naar vier treffers uitlopen', gaf Michel de Bruijn aan. Het is zijn derde duel als coach van de hoofdmacht van Hekelingen, dat volgend jaar onder leiding staat van Guy Duijm. 'Ik heb het seizoen afgemaakt, omdat Ad voortijdig stopte. Ik was er al bij betrokken, omdat ik volgend jaar als assistent zou doorschuiven. Dat gebeurt overigens nu ook', aldus De Bruijn.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant