Isa Beker in het duel met Liberty, dat door HV Spijkenisse, na rust werd verslagen met 4-2. Foto: Peter de Jong

Hockeysters na rust langs middenmoter Liberty

Sport 695 keer gelezen

Spijkenisse – De dames van HV Spijkenisse hebben zondag na rust de overwinning kunnen binnenslepen in het duel met Liberty.

Op sportpark Groenewoud werd het 4-2 (2-2) voor de ploeg van trainer Jeroen Barto.

Nadat de ploeg op achterstand kwam tegen het team uit Dongen, was het Megan Luijendijk die de stand weer gelijk trok. Nog voor de thee was het Evelien Schutte met de voorsprong voor HV Spijkenisse. Toch kwamen de Brabanders weer gelijk. Na rust wist HV Spijkenisse het duel naar zich toe te trekken en was het Jillian Veloo die met twee treffers de overwinning veilig stelde.

Na afloop was coach Barto een tevreden man. 'Het enige wat vervelend was dat na uitvallen van hen er steeds werd gescoord, maar wij speelden een hele goede wedstrijd. We kwamen achter, daarna hebben we dat recht gezet. Na rust speelden we heel erg clean', verklaarde de coach. De ploeg staat vierde met een punt achter op nummer drie Rapide. 'We hebben een lastig programma de komende vier duels, maar we krijgen Rapide nog', aldus Jeroen Barto. De derde plek betekent nacompetitie.