Afbeelding
Foto: stock

Spijkenisse ziet ACV dichterbij sluipen in degradatiestrijd

Sport 426 keer gelezen

Groningen – Nog twee duels heeft Spijkenisse te gaan in de strijd tegen degradatie in de derde divisie. Twee spannende weken, want alles ligt nog open. Lijfsbehoud is het lastigst, maar de ploeg kan ook nog rechtstreeks degraderen of nacompetitie halen tegen degradatie.

Zaterdag verloor de ploeg van Peter Wubben het uitduel bij Jong FC Groningen met 6-0 (4-0). Tevens wist ACV dat vier punten minder heeft dan Spijkenisse te winnen van het al gedegradeerde FC Magreb, waardoor het verschil nu nog maar één punt is met de ploeg uit Assen.

Geen kans gehad
Toch was coach Wubben achteraf redelijk mild over zijn ploeg. 'We hebben geen kans gehad. We werden volledig weggespeeld. Verdedigend kwamen we heel erg veel tekort op dit niveau. Dat wordt door een ploeg als FC Groningen gewoon afgestraft. We zullen in de twee laatste duels echt punten moeten gaan pakken, in allebei de duel. Het zijn al veel langer finales, maar ACV staat nu op een punt. Het kan alle kanten op', aldus Wubben die zaterdag tegen Scheveningen speelt en vervolgens de slotronde tegen concurrent Capelle.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant