Abbenbroek stunt in het duel met Spartaan '20

Sport 410 keer gelezen

Abbenbroek – Zaterdag heeft Abbenbroek voor een stunt kunnen zorgen door op eigen terrein Spartaan '20 te verslaan. De ploeg van Jaco Verhoev won met 2-1 (2-1).

Na een kwartier was het Jordi de Looze die voor de gelijkmaker zorgde, nadat de Rotterdammers al vroeg op voorsprong waren gekomen. Vervolgens was het Roy Verwijs die voor de overwinning wist te zorgen.

Prima pot
'We hadden de kansen op de eerste treffer. Toch komen zij op een voorsprong. We maken heel snel de 1-1 en dan ook nog de 2-1 voor rust. Je kon merken dat ze echt voor de tweede plaats aan het spelen waren. Vooral op het laatst waren er kansen over en weer. Zowel voor de 3-1 voor ons als de gelijkmaker. Het was een prima pot van onze kant, met de winst voor ons', laat Jaco Verhoev weten. Vanavond (dinsdag) speelt de ploeg het restant van het eerder gestaakte duel met WCR. De ploeg uit Abbenbroek moet nog 22 minuten spelen en staat in het duel voor met 1-3.