SC Botlek weet in drie minuten niet te imponeren

Sport 326 keer gelezen

s'-Gravendeel – SC Botlek is er zaterdag niet in geslaagd om alsnog minimaal een punt te halen uit het eerder gestaakte duel met 's-Gravendeel. Zaterdag werden in de Hoeksche Waard de laatste drie minuten van het duel alsnog uitgespeeld, maar het bleef 1-0 voor de thuisploeg.

SC Botlek moest het resterende duel afmaken met een man minder. Toch was de enige kans in het duel voor de ploeg uit Spijkenisse. Uit een vrije trap kon Jorn Berkelaar echter de gelijkmaker niet in de touwen schieten.

Lastig duel
Ondanks dat er slechts drie minuten te spelen waren, ging het opnieuw bijna mis tussen beide ploegen. 'Het duel was gestaakt na beslissingen van hun grensrechter. Die stond er nu weer en had nu wederom discutabele momenten in deze wedstrijd. Het leek wel of ze bang voor ons waren en zijn heel blij met de punten. Wij zijn blij dat we dit nu toch hebben kunnen afsluiten, al verliezen we het duel wel', gaf Arjan Vuik na afloop aan.

Zaterdag wacht DRL als volgende tegenstander.