Afbeelding
Foto: pixabay.com

GOA’s starten met spreekuur in de buurt

Gemeente 411 keer gelezen

Net als u wil de gemeente een veilige en schone leefomgeving. Daarom heeft zij gemeentelijke opsporingsambtenaren (GOA's) in dienst.

GOA's houden toezicht op de leefbaarheid en veiligheid. Ook geven zij voorlichting aan bewoners over bijvoorbeeld de regels wanneer u uw hond uitlaat. Iedere wijk en elk dorp in Nissewaard heeft een eigen GOA.

Twee GOA's, Marjo en Brigitte, zijn gestart met een spreekuur in hun wijk. Loop gerust eens bij hen binnen voor een kop koffie.

U kunt op dit spreekuur een melding doen over de buitenruimte, bijvoorbeeld een  aanhanger die ergens onbeheerd staat, overlast van honden of een mogelijk gevaarlijke situatie. De GOA kan u ook doorverwijzen naar een instantie die u verder kan helpen, zoals buurtbemiddeling bij burenruzie of een budgetcoach. Ook kunt u zich hier aanmelden als u mee wilt lopen met Buurtpreventie. En hebt u ideeën over het verbeteren van uw buurt? Die kunt u ook meenemen naar het spreekuur.

Brigitte is op maandag van 14.00 - 15.00 uur te vinden in De Tent (centraal wonen), Toekanhoek 1 in Spijkenisse. Marjo is op dinsdag van 14.00 - 15.00 uur aanwezig in wijkcentrum De Akkers, Lenteakker 5 in Spijkenisse. De GOA's zijn verder te bereiken bij de gemeente via telefoonnummer 14 0181

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant