GHVV'13 is veilig na zege op YVV De Zwervers

Sport 299 keer gelezen

Geervliet – GHVV'13 heeft zaterdag drie punten kunnen bijschrijven in het duel met YVV De Zwervers. De ploeg van John Stougje won met 2-0 (1-0).

Daarmee werd de doelstelling van de derde klasser behaald, de ploeg is met de zege veilig voor volgend jaar en deed het prima in het eerste seizoen in de derde klasse.

Al na twaalf minuten kwam GHVV'13 op voorsprong dankzij Johan Kusmus. Het was na rust een vrije trap van Robin de Ridder die in de muur belandde en vervolgens wist De Ridder de bal hard achter de doelman van de ploeg uit Rotterdam te schieten.

Betere ploeg
'We begonnen dit duel niet goed, een voortvarend YVV was er. Dan valt de eerste treffer alsnog in het eerste kwartier. We kregen daarna en ook na rust nog volop kansen om de score uit te breiden, maar de missie van dit jaar is volbracht', aldus trainer John Stougje. De ploeg staat nu achtste op de ranglijst en is zaterdag vrij.