SCO'63 had zaterdag een gemakkelijke middag tegen het laag geklasseerde RDM en won met 7-1.
SCO'63 had zaterdag een gemakkelijke middag tegen het laag geklasseerde RDM en won met 7-1. Foto: Peter de Jong

SCO'63 met zevenklapper langs hekkensluiter RDM

Sport 789 keer gelezen

Spijkenisse – SCO'63 is bezig met een prima serie. Toch lijkt de derde periodetitel buiten het bereik van de ploeg van Peter Hoek. Zaterdag werd het op sportpark Oostbroek 7-1 (3-0) voor de Spijkenissers.

Vroeg in de wedstrijd was het Wesley Sturrus met de eerste treffer en binnen het kwartier werd de score verdubbeld door Leroy van Oosten. Nog voor de thee was het Ronald de Groot, uit het tweede elftal van SCO'63, die voor de 3-0 zorgde. Na de thee deed RDM iets terug; daarna tilden Hami Demirturkoglu, Leroy van Oosten en Wesley Sturrus (2) de stand naar 7-1.

Makkelijk
'Het ging wel heel erg gemakkelijk tegen deze ploeg die niet voor niets laatste staat. Toch bleven ze wel voetballen. De uitslag had wellicht wat hoger moeten uitpakken, het had gerust in de dubbele cijfers kunnen eindigen. Het valt niet mee als je al een hoge uitslag hebt staan om dan goed bij de les te blijven. Het is erg mooi dat Wesley Sturrus er drie wist te maken', meende Hoek na afloop. De spits heeft er dit jaar al 33 treffers ingelegd voor SCO'63. De Spijkenissers staan door de ruime zege op de zesde plaats met vier punten achterstand op de clubs die op plek drie, vier en vijf staan. Zaterdag komt SCO'63 niet in actie; de ploeg treft een week later Poortugaal als tegenstander. Die ploeg heeft net als SCO'63 niets meer om te spelen.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant