Afbeelding
Foto: PR

Zuidlandse basisscholen slaan handen ineen

Actueel 758 keer gelezen

Zuidland - Vandaag vonden in Zuidland de Koningsspelen plaats. PCB De Aanwas en BS de Vlasbloem werkten hierbij nauw met elkaar samen.

Voor de onder-, midden- en bovenbouw zijn verschillende activiteiten georganiseerd. Voor de onderbouw werden allemaal activiteiten verzorgd, welke bij de eigen scholen waren. Op het programma stond onder andere blikken gooien, en andere leuke, leerzame spellen. Voor de middenbouw was er een groot programma opgezet bij de sporthal en de tennisbaan van Zuidland. Zo kregen de kinderen les in tennis, korfbal, atletiek, judo en dans. Dit werd allemaal georganiseerd vanuit de plaatselijke verenigingen. Tot slot was er een stormbaan en werden er Hollandse spelletjes gespeeld.

Het programma van de bovenbouw speelde zich af bij de plaatselijke voetbalvereniging. Hier werd een bootcamp en een dansles georganiseerd door de plaatselijke sportschool. Ook werd er een atletiek les gegeven en was er natuurlijk een voetballes. Tot slot stond ook hier een stormbaan. De groepen waren gemengd, de Aanwas en de Vlasbloem door elkaar. De kinderen hebben enorm genoten van deze dag: 'Wat was het leuk om met zo'n grote groep samen te werken! In het begin best spannend, want veel mensen zijn nieuw, maar we hebben het heel gezellig gehad! Dit was echt heel leuk!'

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant