Afbeelding
Foto: stock

Softballers HSV Spikes boeken eerste overwinning

Sport 225 keer gelezen

Hekelingen- De softballers van HSV Spikes hebben op het Sportpolderpark in Hekelingen met een 13-1 overwinning tegen het Haagse Hygiea de eerste seizoenzege binnen gehaald.

'We hadden iets recht te zetten', doelde derdehonkman Aad van der Landen op de nederlagen tegen landskampioen Quick Amersfoort en Nieuwegein Diamonds. 'Het heeft goed uitgepakt, want aan slag hebben we met onder meer vier homeruns en twaalf honkslagen goed gepresteerd. Deze overwinning is goed voor de moraal om de komende tegenstander met vertrouwen tegemoet te zien.' Titus Blom stond na zijn knieblessure de volle vijf inningen op de heuvel. Daarnaast maakte Harry de Vet na een lange afwezigheid een goede rentree in de hoofdmacht van HSV Spikes.

Homeruns: Raduen Abdul Hamid, Arthur Paula en Evert Versloot (plus één man) allen in tweede inning en Allard Lammerts van Bueren (vierde inning) plus één man.

Line-up: Lammerts van Bueren (8), Abdul Hamid (6), Tom Koch (9), Erik van Eijkelenburg (2), Paula (4), Jeff Dufais (7), Versloot (3), Van der Landen (5), De Vet (DP), Blom (1).

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant