Afbeelding
Foto: stock

Zuidland heeft geen problemen met VDL

Sport 460 keer gelezen

Maassluis – Zaterdag had Zuidland een redelijk makkelijke middag aan de Sportlaan in Maassluis bij VDL. De ploeg van Aad Andriessen ging met de volle winst terug naar Zuidland. Het werd 0-4 (0-1).

Het 16-jarige talent Neal van Buuren opende de score voor Zuidland. Na de thee was het eerst Leon van der Steen met een snelle treffer die voor de 0-2 zorgde. Vervolgens waren het Robert Michilsen en Robin van Buuren die voor de 0-4 eindstand wisten te zorgen.

Niets weggegeven
'Voor rust waren wij de betere ploeg en was het eigenlijk wachten op de eerste treffer van ons. Direct na rust wisten we snel de tweede van de middag te maken en toen was het eigenlijk al gespeeld. Dat was helemaal het geval toen zij nog maar met tien man op het veld stonden na een rode kaart. We hebben dat goed uitgespeeld en hebben in het hele duel geen kans weggegeven', verklaarde coach Aad Andriessen na het duel. Zaterdag wacht voor Zuidland het treffen met Rhoon. Door de zege staat Zuidland, dat nog een duel te goed heeft, stevig op de derde plaats.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant