Afbeelding
Foto: Wil van Balen

SV Simonshaven houdt drie kwartier stand

Sport 861 keer gelezen

Hellevoetsluis- SV Simonshaven heeft evenals vorige week tegen koploper OVV in Hellevoetsluis tegen FC Vlotbrug met 7-0 (1-0) wederom een zevenklapper te incasseren gekregen.

'Na drie kwartier voetbal moeten we eigenlijk stoppen', gaf trainer Richard van der Werf aan dat zijn ploeg tegen zowel OVV als FC Vlotbrug de eerste helft de schade beperkt weet te houden, maar in deel twee volledig door het ijs zakt. 'Vlak voor rust kwamen we door een eigen goal vanuit de kluts met 0-1 achter. We probeerden het voor de tweede helft op dezelfde manier vast te zetten, maar toen er niet werd gereageerd op een hoekschop en het 2-0 werd, was het klaar. Dit alles had te maken met spelers, die afwezig waren of wel door de truckerstocht te laat kwamen, waardoor deze op de bank moesten beginnen. We liepen vanaf 2-0 uiteindelijk weer achter de feiten aan.'

SV Simonshaven: Johan van Es; Nick Veraart, Sander van Dongen (65. Eden Trinidad), Joshua Roos (70. Mujril Wezer), Alex Weeda (55. Suwendly Eugenia); Koen de Vette, Melvin Copperath, Bas Moree; Kelvin Termaat, Jeffrey Dekker, Silvester Mirer.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant