Spijkenisse was voor rust tegen Magreb '90 slap gestart en speelde met 2-2 gelijk tegen de Utrechters. Foto: Peter de Jong

Spijkenisse laat het voor rust liggen tegen hekkensluiter

Sport 874 keer gelezen

Spijkenisse – Spijkenisse heeft zichzelf een hele slechte dienst bewezen in het degradatieduel met Magreb'90. De ploeg van Peter Wubben speelde met 2-2 (0-2) gelijk en heeft niets aan het behaalde punt, in een duel waarin het veel beter was.

Na een kwartier was het Dustin Mijnders die de bal achter eigen doelman Dyron Bijl schoot. Na een goed half uur kwam de tweede treffer op het scorebord na een fout van Groos. Na rust duurde het twintig minuten voordat Sander Baragan de aansluitingstreffer maakte en een strafschop, na het onderuit halen van El Fazazi, zorgde voor de 2-2 van Michael van Dommelen.

Gebrek aan kwaliteit
Na afloop was trainer Peter Wubben niet te spreken over de slechte start van Spijkenisse. 'We startten gewoon met een hele slechte mentaliteit. We werden op alle fronten afgetroefd voor rust. Dan maken we ze het ook nog gemakkelijk en komt de tweede treffer. Het is gewoon een gebrek aan kwaliteit. Na rust speel je alles of niets. Het duurde nog wel even voor de 1-2 werd gescoord. We kregen vervolgens zoveel kansen in het duel, maar we hebben dan een strafschop nodig om tot 2-2 te komen. Het blijft een hele lastige klus voor ons', zegt Peter Wubben over het restant van de competitie. Zaterdag wacht voor de nummer 15 van de derde divisie het duel bij Harkemase boys dat twee plekken boven Spijkenisse staat.