Abbenbroek blijft steken op gelijkspel tegen Poortugaal

Sport 554 keer gelezen

Poortugaal- Abbenbroek heeft zich gedeeltelijk gerevancheerd voor de nederlaag van vorig jaar door in en tegen Poortugaal met 2-2 (2-1) gelijk te spelen. Zo blijft ook Abbenbroek meedoen voor een plaatsje in de promotiecompetitie.

'We hebben te weinig gekregen', vond teammanager Marco van Dien. 'Poortugaal kreeg twee kansen en profiteerde daar optimaal van. Op slag van rust kwamen we op een goed moment nog op 2-1 (doelpunt Mark Snijder, DR). Evenals in de eerste helft hebben we talrijke kansen gehad om de overwinning naar ons toe te trekken. We hebben uiteindelijk twee punten verloren.' Jordi de Looze schoot na een overtreding op Marcel de Heus zijn ploeg vanaf elf meter naast Poortugaal: 2-2. Bij Abbenbroek maakte Jean Paul Kers na "Eindhoven" zijn rentree en keeperstrainer Matthew van der Linden stond onder de lat.

Abbenbroek: Matthew van der Linden; Jules van Esch, Dennis Holsteijn, Jordi de Looze, Alexander Hofman; Glenn van der Graft, Patrick van Dis, Mark Snijder (85. Jean Paul Kers); Nick van Hennik, Roy Verwijs, Mark Bubberman (30. Marcel de Heus, 80. Landman).