Afbeelding
Archieffoto: Peter de Jong

Waterpolosters De Kempvis ook tegen Katwijk van slag

Sport 346 keer gelezen

Spijkenisse- De waterpolsters van De Kempvis lijken het spoor dat moet leiden naar het kampioenschap in de eerste klasse A volledig bijster. De equipe van Peter Verschoor verloor na het 3-3 gelijkspel tegen Sassenheim en de 5-4 nederlaag tegen ZVVS 2 nu in eigen huis met 6-8 (3-2, 2-2, 0-3, 1-1) tegen subtopper Katwijk 2.

De Kempvis had evenals vorige week het geluk aan haar zijde dat naaste belager ZPB H&L Productions 3 in het eigen bad met 6-9 onderuit ging tegen subtopper Sassenheim. 'Katwijk is altijd lastig, maar in tegenstelling tot vorige week was er meer dan honderd procent inzet, is er gevochten voor de punten', wilde de coach van De Kempvis zijn team ondanks de nederlaag een hart onder de riem steken. 'Waar Katwijk de kansen wel benutte, daar lieten wij het afweten. Dat was frustrerend. De spanning van het moeten winnen was ook nu voelbaar.

De Kempvis: Lubbe; Annelot Klaassen (1 keer), Yvette Kleinherenbrink (1 keer), Ilse Kuller (1 keer), Merel Corpeleijn (1 keer), Patricia van Nierop, Jessica van Heijningen, De Haan (1 keer), Huurman, Sophie Kleinherenbrink (1 keer).

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant