SCO '63 laat het afweten tegen Vierpolders

Sport 344 keer gelezen

Spijkenisse- SCO '63 is er niet in geslaagd om de eerste wedstrijd om de derde periodetitel met een overwinning af te sluiten. De equipe van Peter Hoek stelde met een 2-4 (1-1) nederlaag tegen Vierpolders diep teleur.

'Deze nederlaag kwam wel even binnen', baalde de trainer van SCO '63, die het moest stellen zonder de zieke aanvoerder Jeroen van der Horst, over de valse start van zijn manschappen. 'We hebben tegen Vierpolders gewoon heel slecht lopen voetballen, dus hebben we verdiend verloren.' De Spijkenissers begonnen met de openingstreffer van Ashraf Rahil voortvarend, maar op slag van rust kwam Vierpolders op gelijke hoogte: 1-1. SCO '63 werd vervolgens in het tweede deel door een eigen doelpunt weer in het zadel geholpen: 2-1. 'Twee minuten later was het alweer gelijk en in de laatste tien minuten hebben we het weg gegeven. Nee, het was ver onder de maat.' Lichtpuntje is dat Patrick van Dorp inmiddels aan de looptraining is begonnen.