De dames van HV Spijkenisse boekten zondag een verwachte zege op Walcheren. Het team won met 4-1.
De dames van HV Spijkenisse boekten zondag een verwachte zege op Walcheren. Het team won met 4-1. Foto: Peter de Jong

Hockeysters spelen moeilijk duel met Walcheren

Sport 391 keer gelezen

Spijkenisse – De dames van HV Spijkenisse hebben zondag de ontmoeting met Walcheren met winst kunnen afsluiten. De ploeg van Jeroen Barto was met 4-1 (2-0) te sterk voor de dames uit Zeeland.

Voor de thee was het Jillian Veelo die voor de openingstreffer wist te zorgen. De score werd bij rust verdubbeld, dankzij een treffer van Jamie Zeegers. Na de thee kon de ploeg het verder uitspelen. Eerst maakte Kim Witteveen er 3-0 van en de vierde treffer kwam van de stick van Evelien Schutte. Door de zege staat HV Spijkenisse nu op de zesde plaats.

Rommelig
'Het was vandaag wat rommelig, dat kwam omdat het door de tegenstander erg fysiek was. Dat hadden we in de uitwedstrijd ook al. We hadden er dus ook wel op gerekend. Daardoor werd het niet echt leuk. Het was een moeilijke wedstrijd met uiteindelijk een verwachtte overwinning', verklaarde Jeroen Barto na afloop.

Afscheid
Barto kondigde een aantal weken geleden al aan dat hij en assistent Alex Smits het na dit jaar voor gezien houden bij HV Spijkenisse. 'We hebben het vier jaar gedaan en dat is best een lange tijd. We hebben de dames alles kunnen leren wat we wisten en nu is het tijd voor iemand anders. Ik krijg dan weer tijd om zelf te gaan spelen', is de reactie van Barto op zijn vertrek.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant