Afbeelding

PvdA wil niet dat er langs de Bernisse gebouwd wordt

Politiek 494 keer gelezen

De gemeente Nissewaard is een mix van een verstedelijkt gebied (Spijkenisse) en een uitgestrekt landelijk gebied (Bernisse). De Bernisse is een belangrijk recreatiegebied voor alle inwoners van Nissewaard. Het hele jaar door kunnen inwoners hier wandelen, fietsen en andere sportieve activiteiten ondernemen.

Het Bernissegebied is uniek en dat moet ook zo blijven vindt de PvdA Nissewaard. 'Hier moeten zo min mogelijk activiteiten plaatsvinden die dit mooie gebied aan zouden kunnen tasten. Geen woningbouw langs de Bernisse dus', zegt PvdA-raadslid Dorothé Kieboom.

Het nieuws over het ontwikkelen van plannen voor commerciële activiteiten in de Bernisse roept bij de PvdA Nissewaard veel vragen op. Liefhebbers van de Bernisse zijn bang dat de rust en het unieke karakter van de Bernisse worden aangetast. Kieboom begrijpt deze zorgen heel goed. De PvdA Nissewaard zal daarom de plannen die ontwikkeld worden voor de Bernisse op de voet volgen. 'De Bernisse moet de plek van Nissewaard blijven waar je in alle rust kunt genieten van natuur, groen en landschap.'

Kijk voor het laatste politieke  nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant