Volleyballers Bernisse weer twee punten rijker

Sport 380 keer gelezen

Oud-Beijerland- De volleyballers van Bernisse hebben er na de 3-2 (19-25, 26-24, 20-25, 25-19, 15-9) nederlaag in Oud-Beijerland tegen DVO weer twee punten bij zodat de handhaving in de eerste klasse A met een jaar verlengd kan worden.

'We hadden meer uit de wedstrijd kunnen halen', wees playing/coach Edwin Ooms op de tweede set waar zijn ploeg van 18-14 achter terug kwam tot 24-24, maar het uiteindelijk toch niet kon afmaken. 'We hebben een lekkere wedstrijd gespeeld met een goede pass en een doeltreffende aanval.' Zo kwam Freddy Koetse regelmatig door het midden door en lieten ook de buitenaanvallers Edwin Ooms en Arwin Vis de rake klappen op de grond neerdalen. 'Zo kwamen we in de derde set met 19-16 achter, maar boog Ad de Wilde met een goede serviceserie de achterstand om in een 19-24 voorsprong. Het werd 20-25. We dachten in de vierde set door te drukken naar 1-3, maar verloren deze met 3-2. De vermoeidheid ging ons in de laatste set parten spelen. Maar ik ben blij met de twee punten.' Bernisse kan zich aanstaande zaterdag tegen hekkensluiter MVC veilig spelen.