SC Botlek laat de punten achter bij Rozenburg

Sport 483 keer gelezen

Rozenburg – SC Botlek is er zaterdag niet in geslaagd om de punten te pakken bij Rozenburg. Op sportpark West verloor de ploeg van Arjan Vuik, welke als enige team uit Nissewaard in actie kwam, met 2-1 (0-0) van Rozenburg.

Vanaf de eerste minuut kreeg de ploeg uit Rozenburg van Mark van Os de kansen, maar werd er niet gescoord. Kort na rust viel de eerste treffer voor Rozenburg, waar doelman Patrick de Zoete dacht dat de bal over ging. Twintig minuten voor het einde werd het 2-0 en Stef Oppong wist acht minuten voor tijd de eer van SC Botlek te redden met zijn treffer.