Afbeelding
Archieffoto: Peter de Jong

De Kempvis met de hakken over de sloot langs Rotterdam

Sport 653 keer gelezen

Rotterdam- De waterpoloërs van De Kempvis hebben in het Sportfondsenbad-Noord in Rotterdam een zwaar bevochten 10-11 (3-3, 2-2, 3-2, 2-4) overwinning behaald tegen Z&PC Rotterdam. De koploper in de Bond derde klasse A blijft de hete adem in de nek voelen van het eveneens winnende NieMo/Van Vliet.

'We zijn door het oog van de naald gekropen', erkende coach Richard Oosthoek. 'De mensen van Rotterdam zeiden dat wij het geluk hebben gehad van de kampioen. Laat dit dan maar zo wezen. Ik weet wel dat Rotterdam op papier de zwaarste tegenstander was. Zij vochten zich op z'n Rotterdams helemaal kapot, wilden zich geen moment gewonnen geven. Dus vind ik het helemaal niet erg dat wij ook lelijke wedstrijden kunnen winnen.' De Spijkenissers bogen in het laatste kwart een 8-7 achterstand om in een 10-11 overwinning.

De Kempvis: Leon-Paul Quartel; Djurre Haitsma (1 keer), Peter Verschoor (2 keer), Remco van der Werf (2 keer), Sidney Davids, Tom van Nieuwamerongen (1 keer), Max van Drongelen, Kerem Tunca, Onno Kuller (3 keer), Joost Dusseljee (1 keer), Joost van Nieuwamerongen (1 keer), Rick Gesthuizen, De Vries.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant