Afbeelding
Foto: stock

Spijkenisse boekt een zeer belangrijke zege

Sport 334 keer gelezen

Harderwijk – Spijkenisse heeft eindelijk weer eens het zoet van de overwinning kunnen proeven. In het duel met VVOG wist de ploeg van Peter Wubben zaterdag te winnen met 0-3 (0-1).

In het eerdere duel op sportpark Jaap Riedijk wist de formatie uit onze stad niet tot een overwinning te komen, maar zaterdag leek het of er maar één ploeg was die voor de overwinning wilde gaan en die werd dan ook gepakt.

Terechte zege
Op sportpark De Strokel in Harderwijk was het Michael van Dommelen, die weer was teruggekeerd na een blessure, die voor de openingstreffer zorgde. Daarna wist Serginio van Axel-Dongen er met twee treffers 0-3 van te maken. 'We zitten eindelijk aan de goede kant van de score. We speelden dit jaar al een aantal goede duels, maar dan hadden we de punten niet te pakken. We hebben vanaf het begin met veel druk gespeeld. Dat is goed uitgepakt', meent de oefenmeester die doordat ACV niet speelde een plek op de ranglijst steeg. ACV uit Assen, dat eerder in dit seizoen met 5-3 wist te winnen van Spijkenisse is komende zaterdag de tegenstander op sportpark Jaap Riedijk.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant