Hekelingen gaat onderuit bij koploper OVV

Sport 443 keer gelezen

Oostvoorne – Hekelingen heeft in de jacht naar de bovenste plaatsen averij opgelopen in haar doelstelling. De nummer drie van de competitie ging onderuit bij koploper OVV in Oostvoorne. Het werd aan de Zwartelaan 3-0, een stand die al bij rust was bereikt.

Eerder deze competitie was de ploeg van Rob Vuik ook al te sterk voor de formatie van Ad Reijtenbagh. Op sportpark 't Spui werd het eerder dit seizoen 1-5 en eindigde de wedstrijd voor Hekelingen met een aantal man minder in het veld.

Omschakeling
'Zij maken de kansen en goals drie keer uit de omschakeling. Het was gewoon dat ze op ons wachtten. Wij zijn de hele tijd aan het voetballen geweest. We waren voor rust slordig. Hierdoor komen ze op 1-0 en via een strafschop schieten ze de tweede erin. Wij hebben in totaal wel acht kansen gehad, maar daarvan gaat er niet één in. De eindstand geeft de wedstrijd dan ook niet echt goed weer vind ik', verklaarde Ad Reijtenbagh, die de komende twee weken niet met zijn ploeg in actie komt.