De vrouwen van De Kempvis lijken met de overtuigende overwinning tegen ZVVS op het kampioenschap af te stevenen
De vrouwen van De Kempvis lijken met de overtuigende overwinning tegen ZVVS op het kampioenschap af te stevenen Foto: Peter de Jong

Waterpolosters De Kempvis rekenen af met ZVVS

Sport 629 keer gelezen

Spijkenisse- De waterpolsters van De Kempvis hebben in het eigen bad in Spijkenisse met 11-5 (4-1, 2-2, 1-1, 4-1) afgerekend met ZVVS 3. De vrouwen van Peter Verschoor houden daarmee aan de kop van de eerste klasse A het eveneens zegevierende ZPB H&L Productions 3 onder zich.

'Voordat we realiseerden dat we goed en wel aan de wedstrijd waren begonnen, stond het al 4-1', doelde coach Peter Verschoor op de super start van zijn meiden. 'Na een heel goede eerste periode, liep het in de tussenliggende twee periodes even iets minder, maar in het laatste kwart denderden we over hen heen. We hebben de basis voor de overwinning gelegd in de eerste periode en hebben het in het laatste deel afgemaakt. Het was ook mooi te zien dat wij het getrainde in de wedstrijd terug hebben gezien. Het is mooi te constateren dat het team met veel vertrouwen en lef de wedstrijd in gaat. We hebben in de zone één en twee verdedigd en zijn vandaar uit in de break via de snelle Ilse Kuller en Merel Corpeleijn over rechts doorgebroken. Dat liep fantastisch.' De Kempvis speelt aanstaande zaterdag in Zoetermeer tegen WZC 2.

De Kempvis (vr): Amanda Lubbe; Yvette Kleinherenbrink (1 keer), Ilse Kuller (3 keer), Annelot Klaassen, Merel Corpeleijn (6 keer), Sofie Kleinherenbrink, Patricia van Nierop, Jessica van Heijningen, Britt van Yperen, Femke de Haan (1 keer).

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant