Voor ZKV, hier op archieffoto in actie tegen 't Capproen, is de vierde plaats heel ver weg.
Voor ZKV, hier op archieffoto in actie tegen 't Capproen, is de vierde plaats heel ver weg. Foto: Theo van Kralingen

ZKV zakt verder weg na nederlaag tegen Volharding

Sport 669 keer gelezen

Zuidland- ZKV is er niet in geslaagd om de derde plaats in de vierde klasse G vast te houden. De korfbalequipe uit Zuidland verloor het vierpuntenduel in de Drenkwaard tegen Volharding/Emergo met 12-16 (7-8) waardoor het de club uit Yerseke over zich heen zag komen.

'We hebben op zich een goede wedstrijd gespeeld, maar hebben deze in de tweede helft in een tijdsbestek van acht minuten verloren', wees Joop Edixhoven op de periode dat zijn ploeg niet scoorde waardoor Volharding kon uitlopen van 7-8 naar 8-14. 'Wij kwamen nog wel knap terug tot 12-14, maar waar zij nog twee keer scoorden konden wij niet doordrukken. ' ZKV bezet de voorlaatste plaats waardoor het uitzicht op de vierde plaats met nog twee wedstrijden te gaan heel ver weg is. 'Ik kan in de wedstrijd tegen Oranje Zwart/De Hoekse beschikken over vijf basisspelers, want Arjan de Bakker, Jan van de Pols en Ramona Nieuwenhuizen zijn dan op vakantie.' Albert de Bakker speelde zijn laatste wedstrijd voor de hoofdmacht van ZKV. De Bakker is coach van het talentrijke B-team.

ZKV: Romy Pruijsen (2 keer), Ramona Nieuwenhuizen (2 keer), Rick Vermeer, Albert de Bakker (2 keer, Daan van der Pols); Debby van Buren (50. Marjon Overgaauw), Marieke de Reus (1 keer), Stefan Knoester (5 keer), Jan van de Pols (48. Ricardo van Mechelen).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant